Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik heb met Neymar, Mbappé en Zlatan gespeeld, maar hij is de beste'

Laatste update:

"Ik heb met Neymar, Kylian Mbappé, Antoine Griezmann, Zlatan Ibrahimovic en Cristiano Ronaldo gespeeld, stuk voor stuk fantastische spelers", verklaart Matuidi in een onderhoud met L'Équipe. "Als ik er eentje moet kiezen als favoriete ploeggenoot, dan is dat Ronaldo. Dat is vanwege al zijn prestaties tijdens zijn loopbaan en het feit dat hij nog steeds aan de top staat. Het is echt een exceptionele speler. Ronaldo weet dat hij een dagje ouder wordt. Maar het werk dat hij nog steeds verzet, gekoppeld aan die winnaarsmentaliteit, dat heb ik nog nooit gezien."

'Ronaldo vraagt om oud-ploeggenoot met afkoopclausule van een miljard'

Er wordt op het gebied van transfers volop meegedacht door Cristiano Ronaldo.Lees artikel

Matuidi had in zijn laatste jaar bij Juventus te maken met Maurizio Sarri, die volgens verschillende Italiaanse media een moeizame relatie onderhield met de spelersgroep. De Franse middenvelder is echter een andere mening toegedaan. "Op persoonlijk vlak heb ik nooit problemen met hem gehad. Sarri is een coach die voornamelijk met de tactiek bezig is. Daarnaast denk ik dat hij nogal verlegen is qua karakter, het is iemand die het niet makkelijk vindt om contact te maken met andere mensen."

De routinier werd tijdens de coronacrisis en de bijbehorende zelfquarantaine aangenaam verrast door Sarri. "Hij belde mij elke dag om te vragen hoe het met mij ging. Ik ontdekte toen echt de mens achter de trainer Sarri." Matuidi is dan ook niet van plan om de ontslagen coach openlijk te bekritiseren. "Na de hervatting stak ik niet in de best vorm en was mijn conditie ook niet van topniveau. Het was dan ook logisch dat andere spelers de voorrang kregen. Ik was dan ook totaal niet kwaad over mijn plaats op de bank tegen Olympique Lyon (in de achtste finale van de Champions League, red.)."

Juventus had Blaise Matuidi langer voor de club moeten behouden

Meer nieuws

'Mark van Bommel en Marc Overmars gaan vertrekken bij Royal Antwerp'
0
Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool
41
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Burnley
0
Waar zijn de spelers van het bekerwinnende FC Groningen in 2015 gebleven?
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Live meepraten in de Bundesliga: Bayern München - Eintracht Frankfurt
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties