Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik heb met sterren als Huntelaar, Sneijder en Ibrahimovic gespeeld!'

Laatste update:

"Ik heb wat spierproblemen in mijn benen, maar het is nog niet voorbij! Weet je waar ik behoefte aan heb? Aan een trainer die in mij gelooft. Aan een man die bereid is een risico te nemen, wat er ook gebeurt. Ik heb tijd nodig, maar ik kan weer voetballer worden. Niet op hetzelfde niveau als vroeger, want dat is onmogelijk en daarvan ben ik mij bewust. Maar ik weet dat ik weer kan spelen en ik kan niet wachten om mijn rentree te maken", zegt de dertigjarige Mitea.

De linkspoot speelde tussen 2003 en 2008 bij Ajax en werd in 2004 nog verkozen tot Talent van het Jaar. Hij kwam in Amsterdamse dienst tot veertien doelpunten en vijf assists in meer dan zeventig optredens en kwam ook nog uit voor Dinamo Boekarest, Ionikos Nikea, Petrolul en Chiajna. Voor die laatste club kon Mitea door blessureleed zijn debuut niet eens maken. "Ik was geblesseerd, maar toen ik aan de betere hand was, werd de coach ontslagen en was het voor mij ook over."

"De Becali's wilden mij helpen en daar was ik aan toe. Ik had niet veel meer nodig om terug op niveau te komen, maar weet je wat er toen gebeurde? Ze werden in de gevangenis gestopt. In dit soort omstandigheden kan ik toch ook weinig doen?", gaat de Roemeen verder. "Weet je wat ik dacht? Ik ga gewoon naar Parijs, naar Zlatan Ibrahimovic. Ik weet zeker dat hij mij kan helpen. Hij is een echte voetbalster, een gigantische naam. Ik weet zeker dat hij ergens een goed woordje voor me kan doen. Zlatan is een topgozer met een fenomenaal karakter."

"Ik heb serieus over die mogelijkheid nagedacht. Ik wilde hem opzoeken, mijn situatie uitleggen. We maakten bij Ajax altijd grappen met elkaar, hij zorgde ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelde. Het doet mij pijn dat ik nu voor de televisie zit en al die gasten zie voetballen. Ik heb met sterren gespeeld! Klaas-Jan Huntelaar, Rafael van der Vaart, Wesley Sneijder, Nigel de Jong, Ibrahimovic dus. Des te vreemder is het om te zien waar zij nu staan en waar ik ben. Kijk wat zij allemaal hebben bereikt", vervolgt de achtvoudig international.

"Ik train nog steeds iedere dag. Ik ga naar de sportschool om gewicht te verliezen en moet mijn voetenwerk verbeteren. Maar dat verbetert zich natuurlijk vanzelf wanneer ik wedstrijden ga spelen, dat is logisch. Ik wil niet langer op de voorpagina van tabloids staan, maar wil weer een voetbalspeler zijn. Ik wil weer zo lang en veel mogelijk over het spelletje kunnen praten en zinvolle dingen doen. Ik hoop dat het daarvoor nog niet te laat is", besluit Mitea in het interview met EuSunt12.

Denk jij dat Nicolae Mitea nog in de Eredivisie mee kan?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
115
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties