Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik heb mijn eigen ideeën, wil prijzen gaan veroveren'

Laatste update:

"Ik ben op een punt aangekomen waarop ik een goede carrièrekeuze moet gaan maken", geeft hij aan in de Daily Star. "We hebben een nieuwe investeerder bij Everton (Farhad Moshiri, red.) en uit beleefdheid zal ik luisteren naar hetgeen hij te zeggen heeft. Maar ik heb mijn eigen ideeën, ik wil prijzen gaan veroveren", maakt Lukaku duidelijk. "Ik heb een goed seizoen gedraaid en nu is het tijd dat ik aan mijn CV ga werken."

"Daarom voetbal ik ook. Die prijzen winnen-mentaliteit heb ik overgehouden aan mijn tijd bij Chelsea", aldus de spits, die in 104 wedstrijden 43 keer scoorde voor Everton in de Premier League. Hij is overigens wel blij met wat hij nu heeft. "De mensen in België zien me weliswaar niet in actie bij Everton, maar ik word hier wel gerespecteerd door de fans, de trainers en experts als Jamie Carragher, Graeme Souness en Thierry Henry", realiseert Lukaku zich.

Is Romelu Lukaku inderdaad toe aan een grotere club?

Meer nieuws

'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
2
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
7
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
8
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
27
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties