Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik heb naar Mourinho geluisterd: als ik wil blijven, zal het beter moeten'

Laatste update:

"Als je bij Chelsea in de basis wil spelen, moet je heel erg goed zijn, én mentaal ijzersterk. De manager gaat zo nu en dan nietsontziend te werk", meende de ervaren verdediger. Loftus-Cheek nam de kritiek van zowel Mourinho als Terry ter harte en begon meer inzet te tonen. "Ik heb goed geluisterd naar wat de trainer zei en ik haalde niet het niveau dat mij beter maakt. En als ik bij Chelsea hoop te blijven, zal het toch echt beter moeten", erkent Loftus-Cheek nu.

"Wat er is gebeurd is voor mij een reminder geweest dat ik heel hard moet werken om in het eerste te komen. Keihard werken en mijn best doen, dat is het. Ik zal naar Mourinho blijven luisteren en op alle mogelijke manieren van hem leren. Doorbreken bij Chelsea is altijd moeilijk, maar ik geloof in mezelf en als ik er hard voor werk, gaan de zaken hopelijk goed", zegt Loftus-Cheek strijdbaar.

Denk jij dat Ruben Loftus-Cheek op de goede plek zit?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties