Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik heb niet geprobeerd om Memphis Depay te halen'

Laatste update:

"Ik heb met Depay gesproken, maar heb niet geprobeerd om hem aan te trekken. Ik ben erg goed met Memphis en ben blij dat hij voor Lyon speelt. Ik heb dus met hem gesproken, maar niet direct om hem te halen", aldus Kluivert in gesprek met L'Équipe. Lyon betaalde naar verluidt zestien miljoen euro en door variabelen kan dat bedrag nog tot 25 miljoen oplopen.

De 22-jarige Depay zette zijn handtekening onder een contract voor vierenhalf jaar, al valt het niet uit te sluiten dat hij op een dag terugkeert naar Manchester United. Diverse Franse en Britse media meldden immers dat de club van manager José Mourinho een terugkoopoptie op de Nederlands international heeft bedongen.

Memphis Depay staat op het punt zijn miljoenentransfer naar OL - Olympique Lyonnais af te ronden. Hij bestormt direct de top van de duurste aankopen aller tijden, maar wie staat er helemaal bovenaan? 💰🇫🇷

Geplaatst door voetbalzone op donderdag 19 januari 2017

Wie geloof jij?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties