Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik heb niet overwogen om dit besluit over het duel met Ajax heen te tillen'

Laatste update:

"Duidelijkheid is altijd het belangrijkste, ik kan geen dingen voor me houden. Nu ook niet, dus ik heb niet overwogen om dit besluit over de wedstrijd tegen Ajax heen te tillen", tekent RTV Rijnmond op uit de mond van Van Bronckhorst. Zijn ploeg treft komende zondag de huidige nummer twee van de Eredivisie, op wie de achterstand elf punten bedraagt. "We moeten zondag winnen, maar wedstrijden tegen Ajax zijn nooit makkelijk. Wij moeten ons eigen spel spelen tegen Ajax."

Meer: Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: ‘Rot toch op!’

"Feyenoord - Ajax wordt nooit beslist op de vorm van het seizoen. Ajax moet ook, ze moeten een resultaat halen en dat willen wij ook. Het wordt een mooie strijd", voorspelt de oefenmeester, die komende zondag niet kan beschikken over Lustharel Geertruida, Justin Bijlow en Tyrell Malacia. Van Bronckhorst weet naar eigen zeggen nog niet wat hij in de toekomst gaat doen. "Ik ga kijken wat er op mijn pad komt en hoe ik mij mentaal voel. Nu ben ik bezig met dit seizoen, om dat goed af te sluiten. De rest laat ik op me af komen."

Van Bronckhorst zegt voor kerst al met het gevoel gelopen te hebben dat hij twijfelde over zijn toekomst. Met het besluit heeft de oefenmeester nu rust gecreëerd, zo stelt hij. "Ik voel me niet weggejaagd, want ik voel steun van de mensen om mij heen, de spelers en de club. Ik ben hier op mijn zevende binnengekomen, weet hoe het er hier aan toe kan gaan. Het is een mooie club, waar het soms best moeilijk is", aldus Van Bronckhorst. "Opgelucht is niet het goede woord, maar ik ben wel blij met de duidelijkheid. Voor mezelf en voor de club. Een week geleden heb ik de beslissing genomen."

-
Feyenoord - Ajax eindigt in een ...

Meer nieuws

Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
2
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
7
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
3
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
14
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties