Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik heb niet zoveel met Arsenal, die houden er niet van om titels te winnen'

Laatste update:

Het is dit seizoen ontzettend snel gegaan met Orban. De spits werd afgelopen zomer door Stabaek overgenomen van Bison FC uit Nigeria, waarna hij in 24 wedstrijden voor de Noren negentien keer scoorde en zeven assists gaf. Gent had in de winter genoeg gezien en legde ruim 3,5 miljoen euro voor hem neer. Orban droomt al voorzichtig van een toekomstige transfer naar de Premier League, zijn droomcompetitie.

"Ik droom van de Premier League en van Manchester United, Liverpool en Manchester City", aldus de spits in gesprek met Het Nieuwsblad. "Ik heb niet zoveel met Arsenal, die houden er niet van om titels te winnen", lacht hij. "Zo ging het tien jaar lang onder Arsène Wenger: spelers halen om ze vervolgens weer door te verkopen. Ik wil bij een club spelen die om de prijzen meedoet. Bij Real Madrid hebben ze geen tijd om tiki-taka te spelen, daar pakken ze gewoon prijzen."

Orban vertelt dat zijn eventuele volgende stap niets met geld te maken gaat hebben. "Ik wil het voetbal beleven en niet ergens in een stadion zitten waar een paar man naar je zit te kijken. Dan heb je wel veel geld, maar geen zin om te voetbalen", aldus de spits van Gent. "Als je 35 bent kan je op die manier nog geld meepikken, maar als jonge speler wil je gelukkig zijn." Orban, die volgens Transfermarkt inmiddels negen miljoen euro waard is, heeft nog een contract tot medio 2027 bij Gent.

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
0
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
123

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties