Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik heb nog niets getekend bij City, maar ik ga niet liegen'

Laatste update:

Nolito heeft nog met niemand van de Engelse topclub gesproken, maar heeft wel begrepen dat er het een en ander speelt. "We zullen zien wat er gebeurt met mijn toekomst, maar ik klaag niet over hoe het momenteel gaat in sportief opzicht", zei Nolito bij Radio Marca. "Ik heb nog niets getekend bij Manchester City, maar ik ga niet liegen. Er speelt wel wat, we zullen het zien. Ik heb in ieder geval nog niet met Josep Guardiola gesproken."

De 29-jarige Nolito heeft er drie seizoenen bij Celta de Vigo op zitten en was in precies 100 competitiewedstrijden goed voor 39 doelpunten. In januari was hij nog in beeld bij Barcelona, maar zijn oude werkgever was niet in staat (of niet bereid) om achttien miljoen euro te betalen. Volgens de geruchten zou Barcelona nu nog steeds geïnteresseerd zijn, maar Nolito lijkt dus op weg naar Engeland."

Nolito lijkt mij een aanwinst voor Manchester City

Meer nieuws

VZ Kort: Florian Wirtz volgt Jude Bellingham op en wint prestigieuze prijs
77
Dit is de reden waarom Farioli Ajax boven Brighton gaat verkiezen
16
'Arsenal wil Ajax naast Hato en Ramaj ook beroven van andere sleutelspeler'
13
De EK-selectie van Engeland: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
8
Kroatië publiceert EK-selectie en biedt uitsluitsel aan Sutalo, Sosa en Ivanusec
16
AD ziet hoogst opmerkelijke rol voor Berghuis weggelegd in Farioli's Ajax
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties