Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik heb nooit spijt gehad dat ik besloot niet naar Chelsea te vertrekken'

Laatste update:

Na uitleenbeurten bij Barnsley, Leeds United en Derby County is Butland nu de eerste keeper in Stoke-on-Trent: concurrent Asmir Begovic nam in de zomer de wijk naar Chelsea en trainer Mark Hughes wendde zich toen meteen tot de 22-jarige Butland. "Ik heb nooit spijt gehad dat ik besloot niet naar Chelsea te vertrekken. Als je vertrekt bij je club, wil je wel in het team terechtkomen en meteen indruk maken", vindt Butland.

"Dat het hier niet lukte was lastig, maar ik ben kalm gebleven en ben mijn enthousiasme niet kwijtgeraakt. Het duurde even, maar ik ben blij met hoe het nu gaat. Ik ben ook pas 22 jaar, het was niet logisch geweest als ik op mijn 19e hier een basisplaats had verwacht. Dan had ik misschien te veel voor mijn kiezen gekregen. Het is een zegen in vermomming geweest dat ik niet meteen in de basis kon beginnen", vindt Butland.

Bij Chelsea hield men uiteindelijk vast aan Petr Cech en Thibaut Courtois en afgelopen zomer vertrok toch en arriveerde Begovic. Butland heeft nu een vaste plaats bij Stoke City, iets wat hem bij Chelsea vermoedelijk niet gegeven was, en hij speelde recent zijn tweede en derde interland voor Engeland. Roy Hodgson stelde hem in de basis op tegen Litouwen en liet hem tegen Frankrijk na rust meedoen.

Meer nieuws

Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
1
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Minteh scoort tijdens Feyenoord-PEC Zwolle!
0
Unai Emery wijst aanbieding van Bayern München om twee redenen af
7
Veteraan gaat Real Madrid na 469 wedstrijden verlaten voor avontuur in MLS
4
Chelsea laat aan de hand van magistrale Palmer geen spaan heel van West Ham
10
Luuk de Jong grapt over zaakwaarnemersrol om selectie PSV intact te houden
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties