Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik heb op rechts de beste speler ooit en de beste back van dit moment'

Laatste update:

"Ik moest allereerst wennen aan het feit dat ik de beste speler aller tijden op rechts heb spelen", doelt Rakitic via de officiële kanalen van de FIFA op Lionel Messi. "Omdat hij zo'n speciale speler is, is zijn beweging anders dan alle andere spelers ter wereld. Bovendien heb ik op rechts ook nog eens de beste vleugelverdediger die er is. Dani Alves speelt vaak als extra aanvaller. Het is dus mijn taak om te beoordelen wat er benodigd is in iedere situatie. Ik moet de andere spelers laten uitblinken."

Rakitic speelde Xavi uit de basis, misschien wel een van de beste middenvelders aller tijden. "Geen misschien, hij is de allerbeste", lacht Rakitic. "Het was een waar genoegen om van hem te mogen leren. Niet alleen op het veld, maar ook naast het veld. De manier waarop hij met zijn lichaam omgaat, zijn voorbereiding op de wedstrijden... Ik ben dankbaar voor wat hij voor mij heeft gedaan en ik wens hem eht allerbeste in de toekomst."

De middenvelder vindt het niet erg dat de aandacht voornamelijk uitgaat naar de majestueuze aanvalslinie met Messi, Luis Suárez en Neymar. "Het is normaal dat zijn de blikvangers zijn, ze zijn briljant. Het gaat erom dat wij wedstrijden winnen. De club heeft veel geld betaald voor de beste aanvallers ter wereld, dus het is logisch dat mensen over hen praten. Als wij maar winnen, dan winnen we samen."

Met Barcelona kan Rakitic het seizoen op fantastische wijze afsluiten: op 6 juni is Juventus de tegenstander in de finale van de Champions League. "We willen winnen, we kennen Juventus door en door en we hebben veel respect voor die ploeg. We denken echter maar aan één ding en dat is winnen. Dit is een finale en wij zijn Barcelona. Als we gewonnen hebben mogen we feesten, maar we moeten de wedstrijd eerst nog spelen."

-
Ivan Rakitic past uitstekend bij Barcelona

Meer nieuws

Bayern komt in eindeloze zoektocht naar opvolger Tuchel toch weer uit in PL
4
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: FC Dordrecht - FC Emmen
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
0
Klopp meldt zich op Instagram met prachtige afscheidsvideo voor Liverpool-fans
3
Live meepraten in de Bundesliga: TSG Hoffenheim - Bayern München
0
Live meepraten in de Bundesliga: Borussia Dortmund - Darmstadt 98
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties