Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik heb signalen ontvangen dat hij geen toekomst meer bij Ajax ziet'

Laatste update:

Tete komt onder Peter Bosz weinig aan spelen toe. "Ik heb signalen ontvangen dat hij hier geen toekomst meer ziet en dat hij graag ergens anders wil spelen. Dat heb ik meerdere malen te horen gekregen", zegt Overmars. De sportbestuurder heeft begrip voor het standpunt van de verdediger, die onder Frank de Boer doorbrak en het Nederlands elftal haalde. "Hij is buiten de eerste elf gevallen en dat is heel jammer voor hem."

Ajax zal Tete geen nieuw contract aanbieden. "We hebben een tijdgeleden al met zijn zaakwaarnemer Mino Raiola gesproken. Maar dat was op het moment dat hij niet meer in de basis stond. Toen was de intentie om te verlengen er ook niet meer." Tete, 21 jaar, maakte in februari 2015 zijn debuut in de hoofdmacht. Acht maanden later maakte de verdediger zijn debuut voor Oranje.

Het is terecht dat Kenny Tete geen basiskracht van Ajax meer is

Meer nieuws

Woede en onmacht overheerst: 'Twintig jaar en nu al klaar'
0
Complete leegloop dreigt voor Vitesse: al deze spelers willen weg
13
FC Barcelona laat Xavi in persoonlijk gesprek weten dat hij moet vertrekken
63
Strootman heeft contact met Eredivisie-club om eventuele transfer te bespreken
7
Luxeprobleem voor Ronald Koeman bij Oranje? 'Deze jongen is zó veelzijdig'
34
Grote wens waar Noa Lang 50.000 euro voor overhad bij PSV komt eindelijk uit
51

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties