Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik heb statistieken bekeken: Mulder heeft het beter gedaan dan Vermeer'

Laatste update:

"Ik heb de statistieken eens bekeken en het afgelopen jaar heeft Mulder het beter gedaan dan Vermeer", zegt hij in het Algemeen Dagblad. Volgens hem is het 'niet fair' dat Mulder verweten wordt dat hij te weinig heeft laten zien en dat hij te weinig uitstraling heeft. Ook zou hij te weinig punten hebben gepakt voor de club. "Keepers worden vaak afgerekend op kleine momenten", weet Smit.

Wel is hij te spreken over de terugkeer van Karim El Ahmadi en het aantrekken van Jens Toornstra. Het duo zal Feyenoord op het middenveld een forse boost geven, verwacht Smit. "Ik geloof absoluut dat Feyenoord dit jaar voor de titel kan gaan. We zijn misschien niet heel goed begonnen, en dat kan ons aan het einde weer opbreken, maar we moeten gewoon voor het hoogst haalbare gaan."

Kenneth Vermeer is aanwijsbaar beter dan Erwin Mulder

Meer nieuws

Ron Jans laat in het midden of Ajax of Feyenoord hem ooit benaderde
0
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
108
AZ ziet mogelijke opvolger van Vangelis Pavlidis in Eredivisie rondlopen
15
Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
11
Meerdere Italiaanse spelers trappen in nepaanbiedingen uit Saudi-Arabië
13
Arne Slot ziet na Pepijn Lijnders tweede Nederlander vertrekken bij Liverpool
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties