Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik heb tegen Kanté gespeeld, hij is niet de beste middenvelder ter wereld'

Laatste update:

"In Engeland zijn er hypes waar mensen zich moeilijk los van kunnen maken. Op dit momenteel zweert iedereen bijvoorbeeld bij N'Golo Kanté. Het is hip. Analytici noemen hem de beste middenvelder ter wereld, maar dat is niet het geval", verzekert het enfant terrible van de Engelse velden, die tegenwoordig onder contract staat bij Burnley. "Ik heb drie weken geleden tegen hem gespeeld. Hij is een goede speler die in een fenomenaal team speelt, maar hij is geen creatieve speler."

"Bovendien kun je iemand die nog nooit in de Champions League heeft gespeeld niet de beste middenvelder ter wereld noemen", vervolgt Barton in gesprek met Le Journal du Dimanche. "Twee jaar geleden kende niemand hem. Het verraste me dat de scouts hem aanvankelijk niet hebben opgepikt. Ik ben sceptisch, net zoals ik was met Dimitri Payet", besluit de Engelsman. Payet maakte vorig seizoen grote indruk namens West Ham United en opteerde in januari uiteindelijk voor een transfer naar Olympique Marseille.

Denk jij dat N'Golo Kanté de beste middenvelder ter wereld is?

Meer nieuws

Ajax meldt komst van nieuwe keeper met status van toptalent
0
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
10
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties