Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik heb uitgelegd dat hij voor mij driehonderd miljoen euro waard is'

Laatste update:

"Alle Italiaanse topclubs zijn geïnteresseerd, in het buitenland zijn Atlético Madrid, Paris Saint-Germain en Manchester City opties. In mijn ogen doet hij er goed aan om voorlopig speler van Brescia te blijven", zegt Cellino in gesprek met La Gazzetta dello Sport. Tonali speelde dit seizoen tot dusver negen officiële wedstrijden voor de promovendus, die momenteel de achttiende plaats bezet in de Serie A. Zijn contract bij Brescia loopt momenteel nog tot medio 2021.

"Een tijd geleden heb ik met zijn zaakwaarnemer en ouders rond de tafel gezeten en ze vertelden over zijn transferwaarde van vijftig miljoen euro. Ik heb hen uitgelegd dat hij voor mij driehonderd miljoen waard is, wat betekent dat ik hem niet wil verkopen", vervolgt de preses van Brescia. "Ik heb een droom. Als Sandro het accepteert, ben ik bereid om een groot financieel offer te brengen om zijn contract te kunnen verlengen."

"Zijn talent is duidelijk te zien voor iedereen. Maar het meest bijzondere aan Sandro is zijn lach. Hij houdt ervan om te voetballen en de rest interesseert hem voorlopig niet zoveel", besluit Cellino. De door Brescia opgeleide middenvelder maakte in oktober zijn debuut in de Italiaanse nationale ploeg. De enkelvoudig Italiaans international heeft voorlopig 62 officiële wedstrijden in de hoofdmacht van Brescia achter zijn naam staan.

Zie jij Sandro Tonali komende zomer vertrekken bij Brescia?

Meer nieuws

'Dumfries gaat Inter mogelijk verlaten en ziet move naar Manchester wel zitten'
1
Door vuurwerk verminkte PSV-fan doet zijn verhaal: 'Ik mis tweeënhalve vinger'
22
Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
26
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
61
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties