Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik heb wat contacten binnen Ajax en ik hoor dat hij niet fit, maar megafit is'

Laatste update:

Huntelaar, in augustus 37 jaar geworden, speelde tussen 1994 en 2000 in de jeugd bij De Graafschap en werd in de tweede seizoenshelft van 2002/03 door PSV verhuurd aan zijn oude club. Clubvoorzitter Ostendorp zei woensdagavond voor de verloren bekerwedstrijd tegen PSV (1-2) al dat Huntelaar 'in welke functie dan ook' welkom is op De Vijverberg en daar kan Snoei zich alleen maar bij aansluiten. Als het een functie als voetballer betreft, hoopt de trainer dat De Graafschap de routinier een podium in de Eredivisie kan bieden.

Hans Martijn Ostendorp: 'Wat zou het gaaf zijn als Huntelaar hierheen komt'

De Graafschap ziet Klaas-Jan Huntelaar dolgraag komen, maakte de voorzitter al duidelijk. Lees artikel

"Binnen de Ajax-organisatie heb ik een paar contacten en daar begrijp ik dat hij niet fit is, maar megafit. Hij traint nog alles. Dan is het heel zonde om de schoentjes al op te hangen", vindt Snoei. "Je moet als voetballer alleen voorkomen dat je voor joker staat, maar dat zal bij Huntelaar niet gebeuren." De oefenmeester van de nummer drie van de Keuken Kampioen Divisie zegt dat het voor een voetballer het leukst is om zo lang mogelijk actief te blijven. Hij raadt Huntelaar daarom aan om nog één overstap te maken.

"En dan vind ik niet dat hij moet teruggaan naar een club als sc Heerenveen of ergens anders waar hij het goed heeft gehad. Dan zou je de cirkel rond moeten maken", adviseert Snoei. "Dat denk ik dat je daar een uitermate goed gevoel aan overhoudt. Je kunt later altijd nog trainer of begeleider worden." Hij ziet Huntelaar dolgraag naast Ralf Seuntjens staan in de punt van de aanval. "Twee gelouterde en geraffineerde spitsen en daar zet je dan wat snelheid omheen. Ga dat maar oplossen als tegenstander. Alleen moet je hem dan wel het Eredivisie-podium bieden en niet de eerste divisie aandoen."

Meer nieuws

Driessen rouwt niet om vertrek bij Ajax: 'Heeft er echt geen klote van gebakken'
0
Hoe een van de succesvolste Franse teams ooit van de troon werd gestoten
3
Man van 60 miljoen en 317 duels bevestigt vertrek bij Man United via Instagram
5
Thomas Vermaelen is met Ajax in gesprek over terugkeer naar de club
18
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
16
Messi verschijnt in trailer Bad Boys-film en spreekt een paar woorden Engels
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties