Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik heb wel contact gehad met Clasie, maar ik weet niet of hij komt'

Laatste update:

Porto deed deze zomer al zaken met Feyenoord: verdediger Bruno Martins Indi werd voor 7,7 miljoen euro overgenomen en had woensdagavond een basisplaats. De mandekker weet niet of Clasie zijn voorbeeld zal volgen: "Of hij komt weet ik niet, maar ik heb wel even contact met hem gehad", zei Martins Indi voor de camera van de NOS. "Het is een goede speler, maar ik ga niet zeggen dat de de club hem moet halen. Iedereen heeft zijn eigen carrière, we zullen wel zien wat er voor hem in de toekomst is weggelegd."

Martins Indi is zelf in ieder geval blij dat hij de overstap naar Porto heeft kunnen maken: "De Champions League is een hoger niveau", zei de mandekker. "Dat is wat ik wilde, gelukkig heb ik dat ook gekregen. Ik heb het heel erg naar mijn zin. Porto is een leuke stad, ik ben goed opgevangen en iedereen is hartstikke tevreden over mij. En ik ben ook tevreden over de club en alle mensen."

-
Denk je dat Jordy Clasie Bruno Martins Indi zal volgen naar FC Porto?

Meer nieuws

Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
3
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
0
Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
65
Ipswich keert na afwezigheid van 22 jaar terug in de Premier League
12
Live meepraten in LaLiga: Real Madrid - FC Cadiz
23
Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties