Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik heb werkelijk geen idee waarom Van der Wiel daar op dat moment was'

Laatste update:

"Het doelpunt van Van der Wiel was het resultaat van een heerlijke teamactie", zo blikte Laurent Blanc na afloop terug. "Maar ik heb werkelijk geen idee waarom Van der Wiel daar op dat moment was", lachte de oefenmeester van PSG. "Ik zal de beelden nog eens goed moeten terugkijken om te begrijpen waarom hij daar opeens stond. Dat is in principe niet de bedoeling. Maar hij was er en na een paar geweldige combinaties rondde hij uitstekend af."

Het was voor PSG alweer de elfde officiële overwinning op rij, een evenaring van het clubrecord. De ploeg van Blanc heeft nu liefst 24 punten meer dan Olympique Nice en AS Monaco, al komen de Monegasken later vandaag nog in actie tegen Toulouse. Komende week speelt PSG in de Coupe de la Ligue tegen Toulouse, dat vijf dagen geleden door de Parijzenaars in de Coupe de France werd geëlimineerd.

PSG - Paris Saint-Germain gaf vanavond een voetbalshow weg in het Parc des Princes. Ángel Di María maakte twee heerlijke goals, maar wat te denken van de 3-0 van Gregory van der Wiel?! (Y)

Geplaatst door voetbalzone op zaterdag 23 januari 2016

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
6
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
4
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
25
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties