Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik heb zelfs de Ferrari verkocht, die ik mezelf had gegeven als bekroning'

Laatste update:

In gesprek met Voetbal International erkent de ex-speler van FC Utrecht dat hij aanvankelijk door een diep dal ging. "Het is niet te beschrijven zoals ik me het eerste half jaar heb gevoeld. Alles kon me op een gegeven moment gestolen worden", vertelt hij openhartig. "Ik heb zelfs de Ferrari verkocht, die ik mezelf had gegeven als bekroning voor mijn transfer naar Nürnberg. Ik speelde niet of zat op de bank en dan geeft het geen pas om in een Ferrari te rijden."

Bulthuis zegt zich te hebben aangepast aan de stijl van de club, die volgens hem qua statuur met vrijwel geen enkele Nederlandse club te vergelijken is. Nürnberg ademt voetbal, stelt hij. "Ajax en Feyenoord misschien, maar dan houdt het wel op. Vorige maand zaten er gewoon twintigduizend Nürnberg-supporters in het stadion. Zoveel mensen trekken veel Nederlandse clubs niet eens bij een thuiswedstrijd."

Meer nieuws

'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
0
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
26
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
18
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
24
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties