Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik heb zijn overstap naar Ajax nooit begrepen, hij komt kwaliteit tekort'

Laatste update:

"Ik zal eerlijk zijn: ik heb zijn overstap naar Ajax nooit begrepen, omdat hij eigenlijk kwaliteiten tekortkomt. Hij had beter naar Ajax kunnen gaan en dan bij Heerenveen blijven voetballen. Maar je moet hem nu niet terughalen", laat De Jong, die in het verleden zes jaar deel uitmaakte van de hoofdmacht van de Friezen, optekenen bij FeanOnline-podcast Radio Camataru.

De Jong noemt Heerenveen 'geen club die spelers terughaalt': "Kijk, je haalt Gerald Sibon terug als pinchitter, maar zo'n jongen als Pierie moet ook spelen en dat past niet meer", gaat hij verder. Volgens De Jong is het grootste probleem nu dat de verdediger in een 'andere cultuur' heeft gespeeld: "Die jongens gaan daar heel anders met elkaar om, die leven daar heel anders."

"Als je dan nu weer terugkomt, is het weer heel anders. Je hoort veel jongens zeggen dat het hier zo rustig is, dat hier niets te beleven is. Die overstap terug, dat moet je echt niet willen", sluit hij af. Pierie tekende vorig jaar een vijfjarig contract bij Ajax en is zodoende nog geruime tijd aan de club verbonden.

Denk jij dat Kik Pierie in de toekomst uit gaat groeien tot basisspeler bij Ajax?

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
1
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
33
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties