Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik heb zulke grote ballen, daarom ben ik bij Barcelona gebleven'

Laatste update:

Alves erkende donderdag op een persconferentie dat hij af en toe waardering van de supporters en de club miste. "Ik heb in de loop der jaren toch wel een beetje respect afgedwongen: driehonderd duels en twaalf prijzen." Het contract van de Braziliaan loopt over twee seizoenen af. "Ik ga van jaar tot jaar. Ik zei enkele weken geleden al dat ik eerst met Luis Enrique wilde praten en wilde horen of voelen dat hij daadwerkelijk op mij rekende. Hij is namelijk degene met wie ik een heel jaar ga werken. Ik voelde dat hij op mij rekent en dus kan hij op mij rekenen."

"Ik wil op dezelfde voet doorgaan", benadrukte Alves, die door de achterban vaak als de zondebok wordt gezien. "We hebben twee slechte jaren achter de rug, en ik net als iedereen, maar er mag niet naar één persoon worden gewezen. We zijn een team, in goede en slechte tijden. Hoe lager de verwachtingen rondom mijn persoon zijn, hoe groter de motivatie en mijn trots. Ik heb zulke grote ballen, daarom ben ik bij Barcelona gebleven. Dit is mijn zevende seizoen hier. Op een dag zal ik gaan, zoals Victor Valdés, Carles Puyol of wellicht Xavi binnenkort. Dat moment zal er zijn, maar ik wil hier vertrekken met het gevoel dat een uitstekende professional de club verlaat, een geweldige voetballer die deel heeft uitgemaakt van de geschiedenis van deze club."

"Als ik nu zou vertrekken, zou ik niet dat gevoel hebben. Dan zou het allemaal mijn schuld zijn geweest. Nu staan we voor een nieuwe uitdaging en dat motiveert mij. Ik sta tot medio 2016 onder contract en, als er geen veranderingen plaatsvinden, zal dat mijn contract zijn." Alves kreeg de vraag van wie hij geen waardering kreeg. "Van de club en van de supporters. Maar dat is mijn verantwoordelijkheid. Als je minder presteert, gaan de mensen meer van je eisen. Dat is normaal. Maar ik vind dat ze dat op een andere manier hadden moeten doen. Er wordt veel gezegd en geschreven, maar ik weet dat de club spelers wilde halen om mij te vervangen. Maar ik wilde hier mijn contract uitdienen, ik ben veel waard."

Daniel Alves maakt Barcelona sterker

Meer nieuws

Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
0
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
44
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
69
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties