Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik hield geen rekening met Ajax, ik wilde voor mijn kansen gaan'

Laatste update:

"Ik had er geen rekening mee gehouden deze zomer. Tot de start van het Engelse seizoen wilde ik alleen voor mijn kansen bij Newcastle United gaan. In de voorbereiding had ik best veel gespeeld, maar toen de competitie begon zat ik niet bij de selectie. Ik had net besloten dat ik verder wilde kijken, toen Ajax aan de lijn hing om te polsen", legt hij uit in gesprek met het Algemeen Dagblad.

De Jong moet de diepgang zonder bal die de naar Everton vertrokken Davy Klaassen met zich meebracht terugbrengen in het team en is ook gehaald voor een stukje ervaring. De voormalige aanvoerder van de Amsterdammers wilde wel de garantie dat hij ook is gehaald omdat Marcel Keizer hem als een belangrijke speler ziet: "Ajax haalt me niet terug om alleen belangrijk te zijn in de kleedkamer."

De Jong speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor PSV, nadat hij zichzelf eerst had aangeboden bij Ajax. Dat hij toen een 'nee' te horen kreeg uit de Johan Cruijff ArenA, heeft nu niet meegespeeld bij zijn keuze: "Vorig jaar heb ik mijn keuze voor PSV aan iedereen uitgelegd en Ajax heeft zijn kant van het verhaal uitgelegd. Davy Klaassen zat er toen nog en Ajax had op dat moment geen plek voor mij."

Denk jij dat Siem de Jong een succes gaat worden bij Ajax?

Meer nieuws

AD ziet hoogst opmerkelijke rol voor Steven Berghuis weggelegd in Farioli's Aja
2
Grote aderlating voor Engeland? Superster raakt vlak voor het EK geblesseerd
10
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
5
Anderlecht-fans ontsporen volledig en klimmen VIP-zone in om klappen uit delen
8
Footy Headlines onthult speciaal 125-jarig bestaansshirt Ajax met uniek detail
21
L'Équipe: Opvolger Farioli staat klaar, Ajax-deal kan in paar dagen rond zijn
42

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties