Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik hing op toen Blind belde, ik dacht dat interesse van Ajax een geintje was'

Laatste update:

Blind, in die jaren in Amsterdam actief als directeur spelersbeleid en ook als assistent-trainer, belde Verhoeven op of de keeper interesse had in een overstap. Verhoeven dacht echter dat het een grap was. "We hadden Kees Kwakman in het team. Die kan goed stemmetjes nadoen", legt Verhoeven uit in een interview met VICE Sports.

Verhoeven vertelt dat FC Volendam net gedegradeerd was, waardoor een transfer naar Ajax niet voor de hand lag. Hij zat tijdens de open dag in het zonnetje toen hij een belletje kreeg. "Blind met de vraag of ik interesse had om reservekeeper van Ajax te worden. Ik hing op en ging naar Kees toe: jij had net gebeld? 'Lul niet man', zei Kees."

"Toen heb ik toch maar even mijn zaakwaarnemer gebeld en gezegd: ik wil eerst dat het goed afgehandeld wordt met Volendam. Ik was net gedegradeerd met Volendam, dus ik dacht: het zal een geintje zijn. Toen Ajax het hele verhaal uitlegde, begreep ik het wel", aldus Verhoeven, die in totaal drie seizoenen uitkwam voor de Amsterdammers.

Meer nieuws

Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
0
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
8
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
11
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties