Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik hoop dat Ajax kampioen wordt, maar heb meer sympathie voor Groningen'

Laatste update:

Groningen beleeft een zeer moeizaam seizoen en is terug te vinden op de dertiende plek in de Eredivisie. "Ik baal er van dat ze nu zo'n slecht seizoen doormaken. Maar wat ik nog erger vind is dat het stadion zo leeg zit. Dit is niet hoe ik FC Groningen ken. Toen ik er speelde zat het bomvol en vonden tegenstanders het niet leuk om naar Groningen te gaan. Ik hoop dat die sfeer en dat gevoel weer terugkomt."

Lindgren verwacht een zware wedstrijd voor de thuisploeg. "Ik verwacht dat FC Groningen revanche wil nemen op het slechte seizoen en hoop dat het ervoor zorgt dat ze een hele goede wedstrijd spelen. Het zou mooi zijn voor Ajax als ze drie punten pakken, want ik hoop dat ze kampioen worden. Maar ik heb meer sympathie voor FC Groningen en daarom hoop ik toch dat zij winnen."

Wat verwacht jij van FC Groningen-Ajax?

Meer nieuws

Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
1
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
18
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
11
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
2
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
17
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties