Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik hoop dat Blind het met zijn spelers nog rechttrekt'

Laatste update:

Hij zegt dat het verloop van de wedstrijd ronduit bizar was. Zo beleefde hij het althans en met hem de twintig landgenoten met wie hij in een Nederlandse sportbar in het holst van de nacht naar de wedstrijd in Amsterdam keek. "Vertrouwen en enthousiasme sloegen om in ongeloof. Alles ging fout", roept Gullit naar boven. Hij spreekt van een drama voor bondscoach Danny Blind en zegt dat hij Blind het succes zo gunt. Nu is hij aan zet om alles in orde te maken.

Dat Blind koos voor Martins Indi en Gregory van der Wiel, kon Gullit an sich begrijpen. "Je neemt ze mee om met jongens aan de slag te gaan, die net om de hoek komen kijken, zoals Jairo Riedewald en Kenny Tete. Ze stonden echter beiden in de basis en gingen allebei op een vreselijke manier in de fout. Onnodig", aldus 66-voudig international Gullit in zijn column voor De Telegraaf.

De man die Nederland in 1988 het EK hielp winnen geeft aan dat Nederland echt een zege moet boeken op Turkije, wil het nog een beetje kans maken op deelname aan het EK in Frankrijk. "Ik hoop dat Blind het met zijn staf en spelers allemaal nog recht kan zetten. De kritiek valt te begrijpen en daar word je beter van. Uiteindelijk wil iedereen toch dat Nederland op het EK in Frankrijk aanwezig is. Daarvoor moet alles wijken. Bij iedereen."

-
Wint Nederland van Turkije?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
41
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
13
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
35
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
30

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties