Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik hoop dat de Belgen de Nederlanders niet gaan onderschatten'

Laatste update:

Van Veldhoven werd geboren in Nederland, maar is genaturaliseerd tot Belg, waar hij momenteel ook werkt. De voormalig coach van Roda JC Kerkrade vindt dat België individueel meer kwaliteit in huis heeft dan Nederland: "Maar Nederland, met spelers als Arjen Robben en Robin van Persie, heeft wel de ervaring", zegt Van Veldhoven tegen het Belgische VoetbalNieuws. "Dat is toch van groot belang. België heeft dat dan weer niet."

"Ik hoop dat ze zich in België geen te grote illusies maken en geen te grote verwachtingen gaan scheppen", vervolgt Van Veldhoven. "Ik hoop dat de Belgen de Nederlanders niet onderschatten. Zo zijn de Rode Duivels een aantal keer goed weggekomen bij de WK-kwalificatie. En sinds de nederlaag van Oranje in die oefeninterland tegen België heeft Nederland goed gereageerd. Daarna heeft de ploeg van Louis van Gaal niet meer verloren."

België komt op het WK verder dan Nederland

Meer nieuws

Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
27
Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
31
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
14
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
10
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
25
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties