Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik hoop dat de Feyenoord-fans niet boos worden door wat ik nu zeg... '

Laatste update:

"Dat zullen ze vooral op social media roepen", verwijst Hancko in gesprek met De Telegraaf op de kritiek dat Feyenoord ondanks het vele balbezit niet effectief is. "Maar je weet toch hoe onze trainer is? Hij is hiermee begonnen en wijkt er niet vanaf. Gelukkig niet. Wij voeren het uit, zo goed als we kunnen. We weten wat hij van ons verlangt en hij en de rest van de staf prepareren ons geweldig."

Hancko voelt zich juist gesterkt door de manier van spelen van Feyenoord. "Ik ben gewoon trots op hoe Feyenoord voetbalt en hoe ik hier zelf aan bijdraag. Ik ga hier (1-0 verlies tegen Lazio, red.) ook niet van wakker liggen. Alles wat we moesten doen, voerden we uit en daardoor waren we sterker." Tegen Atlético Madrid was het veldspel dik in orde, zo oordeelt de mandekker. "En in Rome deden we het weer."

"Ik kan wel heel kwaad worden, maar voetbal is soms totaal niet logisch", wil Hancko geen issue maken van de minieme nederlaag tegen Lazio van dinsdagavond. "Wat denk je dat er gebeurt als wij de lange bal gaan spelen tegen een ploeg als Lazio of Atlético? Die hebben grote centrale verdedigers, elke lange bal die we gaven leverde niets op."

Hancko benadrukt overigens wel dat verliezen zoals tegen Lazio hem pijn doet. "Begrijp me goed, ik baal enorm en ben gefrustreerd doordat we in Rome opnieuw hebben verloren. En ik hoop dat onze supporters niet boos worden door wat ik nu ga zeggen, maar áls ik moet verliezen dan verlies ik liever zo", aldus de in 2022 aangetrokken centrale verdediger.

"Wij hebben alles gedaan, en ik persoonlijk ook, om Lazio met goed voetbal te verslaan. Onze opbouw was goed, we combineerden goed en deden tot de laatste minuut alles volgens de filosofie van de coach om een doelpunt te maken", zo besluit de strijdvaardige Feyenoorder.

Ondanks de goede intenties lukte het Feyenoord niet om met een positief resultaat te vertrekken uit het Stadio Olimpico. De Rotterdammers verloren door een doelpunt van Ciro Immobile in de blessuretijd van de eerste helft. Feyenoord is afgezakt naar de derde plaats in Groep E. Wat volgt is een thuiswedstrijd tegen Atlético (28 november) en een uitduel met Celtic (13 december).

Champions League
Lazio
1 - 0
Feyenoord
Zie jij Feyenoord overwinteren in de Champions League?

Meer nieuws

Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
14
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
72
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties