Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik hoop dat een van ons hem er tegen Oranje net zoals ik inprikt'

Laatste update:

"Ik had het er nog even met Edwin van der Sar over, hoe dat in 1997 in Bursa ging. Ik hoop dat een van onze jongens hem er in Konya net zoals ik inprikt", vertelde de Stier van de Bosporus in gesprek met De Telegraaf. "Natúúrlijk hebben we het nog even over die wedstrijd gehad", zei Van Hooijdonk tegen de Turk. "Ik zei nog: 'Ik kan me nog een wedstrijdje in Bursa herinneren…' Moest Sükür natuurlijk lachen."

Clarence Seedorf zal waarschijnlijk voor altijd aan de interland van toentertijd verbonden blijven. Hij eiste kort voor tijd een penalty op en schoot hoog over. "Ik riep Clarence er ook nog even bij, die tien meter verderop stond. 'Die wedstrijd weet jij ook nog wel, hè?'", zo vervolgt Van Hooijdonk, die aangeeft dat er onder de fans in Konya geen sprake is van voorkeuren voor Galatasaray- of Fenerbahçe-spelers. "In Konya heerst het echte saamhorigheidsgevoel om het met zijn allen uit te dragen. Je kunt trouwens ook je voordeel doen met die heel speciale sfeer in het stadion. Twee jaar geleden speelde Nederland Turkije helemaal tureluurs."

Pierre van Hooijdonk en Hakan Sükür in één team. Het elftal van Laureus All Stars speelt vanaf 16.00 uur tegen een team van Real Madrid Legends, in het AFAS Stadion in Alkmaar. #fenerbahçe #galatasaray #instavoetbalzone

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


-
Wat doet Turkije tegen Nederland?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties