Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik hoop dat het rond komt en anders teken ik bij PSV met alle plezier bij'

Laatste update:

"Ik hoop dat het rond komt. Gebeurt dat niet, dan teken ik hier bij PSV met alle plezier bij. Ik ben dus nog voorzichtig", zo verzekert Narsingh, in gesprek met Omroep Brabant. De aanvaller, die medio 2012 van sc Heerenveen overkwam, heeft een aflopend contract met de regerend landskampioen.

Narsingh, 26 jaar, zou het absoluut niet erg vinden om langer bij PSV te blijven. "Ik heb geweldige teamgenoten. Ik denk dat je het zelden tegenkomt hoe hecht wij zijn en ik denk dat ik iedereen zal missen. Maar ik heb in mijn achterhoofd dat het ook nog niet door kan gaan. Dus laten we maar afwachten."

Denk jij dat Luciano Narsingh deze maand bij PSV vertrekt?

Meer nieuws

Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
22
Ron Jans laat in het midden of Ajax of Feyenoord hem ooit benaderde
4
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
108
AZ ziet mogelijke opvolger van Vangelis Pavlidis in Eredivisie rondlopen
16
Sergiño Dest brengt supporters van PSV in korte video zeer slecht nieuws
13

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties