Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik hoop dat hij geschiedenis kan schrijven voor Inter, hij heeft alles'

Laatste update:

De Argentijn maakte onderdeel uit van het elftal van Inter dat in 2010 voor het laatst beslag legde op de Scudetto. Daarna speelden de Milanezen nog maar zelden een rol van betekenis in de titelrace. "De omstandigheden zijn ernaar om weer te dromen", vertelt Milito in gesprek met La Gazzetta dello Sport over de titelkansen van zijn voormalige werkgever. "Het team heeft een enorme groei doorgemaakt. Ze hebben een goede trainer (Luciano Spalletti, red.) en grote spelers."

Milito is met name onder de indruk van landgenoot Mauro Icardi. De aanvaller nam in de derby met Milan de volledige doelpuntenproductie van Inter voor zijn rekening. "Ik hoop dat hij geschiedenis kan schrijven voor Inter, en wellicht ook in de nationale ploeg voor Argentinië", vervolgt hij. "Hij heeft alles om te slagen. Hij is dodelijk in het strafschopgebied, hij is intelligent en beschikt over een doelpunteninstinct. Zodra hij zich in de as van het veld begeeft, kan een verdediger het gevaar niet meer neutraliseren."

Vind jij Mauro Icardi één van de vijf beste spitsen ter wereld?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties