Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik hoop dat ik kan helpen om nu wel Europa te bereiken met Feyenoord'

Laatste update:

Van der Heijden hoopte eigenlijk naar Duitsland of Spanje te kunnen verhuizen. "Er waren concrete dingen, maar het was niet wat ik zocht of wat ik wilde", zegt hij in De Telegraaf. "Als Feyenoord dan komt en er volgen twee goede gesprekken, ben ik er snel uit. De trainer, Giovanni van Bronckhorst, legde mij uit wat voor gevoel het is om voor Feyenoord te spelen. Hij vertelde mij hoe mooi de club is en waar hij mij ziet in het team. Daar word je wel warm van."

De 27-jarige Van der Heijden weet wat het is om te scoren in De Kuip: in de slotfase van het afgelopen seizoen scoorde hij nog namens Vitesse tegen Feyenoord en mede daardoor liepen de Rotterdammers voor het aankomende seizoen Europees voetbal mis. "Ik hoop dat ik kan helpen om dit seizoen wel Europa te bereiken met Feyenoord", zegt Van der Heijden, die dinsdag voor het eerst heeft meegetraind bij zijn nieuwe club.

DEAL! Feyenoord en Jan-Arie van der Heijden hebben elkaar gevonden in een driejarig contract! #aanwinst #transfervrij #vitesse #instavoetbalzone

A photo posted by Voetbalzone (@instavoetbalzone) on


Vind je Jan-Arie van der Heijden een aanwinst voor Feyenoord?

Meer nieuws

Vincent Janssen doet met bizarre overtreding gooi naar snelste gele kaart ooit
0
RKC vernedert Heracles in Almelo en zet grote stap richting lijfsbehoud
9
PSV wint kampioensduel en is voor de 25ste keer de beste van Nederland
56
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - West Ham United
0
Live meepraten in de Eredivisie: FC Utrecht - Vitesse
2
Live meepraten in de Eredivisie: FC Volendam - Ajax
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties