Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik hoop dat Kluivert naar Rome gaat, ook omdat er veel veranderd is bij Ajax'

Laatste update:

"Kluivert is een rechtspoot, maar hij kan ook op links spelen. Ik hoop dat hij naar Roma gaat", zegt Roy in gesprek met het Italiaanse radiostation Tele Radio Stereo. "Bij Roma kan hij groeien, want hij is nog niet klaar om op het hoogste niveau te spelen. Hij moet fysiek nog stappen zetten. Rome is voor hem ideaal: een grote stad, een club waar jonge spelers volwassen worden en zelfvertrouwen kweken."

"Hij heeft een zaakwaarnemer, Mino Raiola, die hem naar de beste bestemming zal leiden", vervolgt de oud-aanvaller van onder meer Ajax, Foggia, Nottingham Forest en Hertha BSC. Roy liet zich tijdens zijn carrière ook begeleiden door Raiola. "Hij maakte de transfer naar Foggia in 1992 mogelijk. Ik wist niet eens waar Foggia was, maar het bleek de beste keuze voor mijn carrière. Ik was een van de eerste spelers die door hem begeleid werd."

"Ik hoop dat hij Kluivert naar Rome weet te brengen, ook omdat er de laatste jaren veel veranderd is bij Ajax. Roma is de juiste stap voor hem", besluit Roy, die na zijn loopbaan een tijdje werkzaam was als jeugdtrainer bij Ajax. Het contract van Kluivert in Amsterdam loopt nog tot medio 2019, maar het lijkt uitgesloten dat hij die verbintenis nog gaat verlengen.

Doet Justin Kluivert er verstandig aan om naar AS Roma te vertrekken?

Meer nieuws

Hoe staat het met de Premier League-winnende selectie van Leicester City?
6
Ajax heeft boodschap voor geïnteresseerde clubs: talent is niet te koop
17
Enquête over Duits elftal zorgt voor ophef: 'Waanzin, is absoluut racistisch'
34
Vertrouwen in basisplaats in Nederlands elftal: 'Hoef me niet meer te bewijzen'
19
Ronaldo belt 2 ex-ploeggenoten om hen warm te maken voor transfer naar Al-Nassr
5
Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties