Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik hoop dat Marc Overmars weer een aantal topaankopen verricht'

Laatste update:

Arie van Os is blij dat Overmars de lokroep van Arsenal heeft weerstaan. "Ik denk dat hij op dit moment ontzettend goed werk doet", zegt de voormalig penningmeester van Ajax dinsdag in De Telegraaf. "Hij laat het geld rollen, op verantwoorde wijze." Van Os is ook blij dat Ajax inmiddels weer 'kapitaal op het veld' heeft staan en niet alleen op de bankrekening. Hij verwacht in de komende transferperiodes echter nog meer van Overmars.

Meer: Erik ten Hag haalt uit naar Ajax: ‘Het vertrek van hem was killing voor de club’

"Deze transferwindows moeten de aanzet zijn tot meer. Goed verkopen is makkelijker dan goed inkopen, maar dat heeft Marc de afgelopen periode allebei goed gedaan. Ik hoop dat hij voor volgend seizoen ook weer een aantal topaankopen verricht." Van Os begrijpt dat de rvc graag met Overmars verder wilde. "Er zijn weinig goede technisch directeuren en al helemaal weinig zo goed als Marc."

Overmars was de laatste jaren onder meer verantwoordelijk voor een aantal recordtransfers bij Ajax. Hij verkocht onder anderen Frenkie de Jong, Davinson Sánchez, Arek Milik en Davy Klaassen voor tientallen miljoenen. Eind februari werd bekend dat Ajax over de eerste zes maanden van het boekjaar 2018/19, mede door Champions League-inkomsten, een flinke nettowinst heeft geboekt en dat de omzet en het eigen vermogen ook enorm zijn gestegen.

Meer nieuws

Bas Nijhuis onthult exacte woorden die Ronald Koeman zo boos maakten
0
Erik ten Hag op de schopstoel: dit bepaalt zijn toekomst bij Manchester United
2
Vermoedelijke XI Olympiacos en Fiorentina: Grieken azen op 1ste Europese prijs
6
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
19
Kwakman resoluut: 'Zij zijn schuldig aan deze grote nederlaag van Excelsior'
7
VZ Kort: Jude Bellingham en Lamine Yamal vallen in Spanje in de prijzen
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties