Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik hoop dat ze bij Ajax de wedstrijd tegen Vitesse ook gezien hebben'

Laatste update:

De Ajax-huurling heeft als doel om te slagen in Amsterdam. "Tegen Vitesse speelde ik de wedstrijd van mijn leven", zegt Lukoki in gesprek met Voetbal International. "Ik hoop dat ze bij Ajax de wedstrijd tegen Vitesse ook gezien hebben." De 21-jarige Lukoki deed dit seizoen in 30 competitiewedstrijden mee en wist daarin 2 keer te scoren.

Volgens algemeen directeur Gerard van den Belt van Cambuur is Lukoki te duur voor zijn club. "Wij zijn erg tevreden over Jody en zouden graag zien dat hij blijft, maar we hebben geen middelen om hem aan te trekken", zei de sportbestuurder vorige week al in het Algemeen Dagblad.

-

Meer nieuws

'Ajax en Potter financieel akkoord; nog slechts één struikelblok op tafel'
46
Sneijder en Theo Janssen maken overstap en gaan komend seizoen elders analyseren
23
Elfrink: 'Hij heeft de clubs voor het uitkiezen, maar is onbetaalbaar voor PSV'
5
VZ Kort: Hans van Breukelen gaat de kampioensschaal uitreiken aan PSV
77
Situatie van één speler bij Barça draait 180 graden na aanblijven Xavi
13
Pak 50x je inzet als Bayern München en Real Madrid allebei scoren!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties