Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik hoop me in de kijker te spelen bij Feyenoord, dat is mijn doel'

Laatste update:

"Het was mijn eigen bewuste keuze om verhuurd te worden en mijn doel is nu om door te breken bij Feyenoord", vertelde Sleegers zondag bij De Tafel van Kees. "Ik wilde niet nog één jaar niet bij de eerste achttien van Feyenoord horen." Sleegers hoopt eenmaal terug in Rotterdam een volgende stap te zetten. "Ik hoop me in de voorbereiding in de kijker te spelen bij Feyenoord. Dat is mijn doel."

Sleegers erkent dat hij mogelijk opnieuw geen uitzicht zal hebben op speeltijd. "Ik heb me dit jaar in de kijker gespeeld en er is ook interesse van diverse Eredivisieclubs. Ik wil in ieder geval op een niveau hoger gaan spelen", benadrukte de middenvelder, die erop wees dat Jean-Paul de Jong op weg is van FC Eindhoven naar FC Utrecht.

Joey Sleegers is een toekomstige basiskracht van Feyenoord

Meer nieuws

In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Verrassende kritiek op rendement Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
2
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
11
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
12
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
42
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties