Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik hoop niet dat Marcel Keizer nu denkt dat ik de ideale invaller ben'

Laatste update:

Dat doelpunt was alweer de vijfde voor De Jong sinds hij afgelopen zomer bij Ajax terugkeerde en hij denkt dat zijn tijd in het buitenland hem op mentaal gebied en qua spelinzicht wel iets heeft opgeleverd: "Met mijn diepgang, het voor de goal komen, kan ik belangrijk voor het team zijn. Mijn ervaring helpt daarbij, want ik kan nu nog beter inschatten wanneer wel en wanneer niet", vertelt De Jong in gesprek met De Telegraaf.

Hoewel er steeds meer stemmen op gaan om de voormalige aanvoerder van de Amsterdammers een basisplaats te geven, is De Jong vooralsnog geduldig. Hij tekende een paar maanden geleden voor drie jaar in de Johan Cruijff ArenA en verwachtte ook niet dat hij direct in de basis zou staan. De routinier is zich bewust van de kracht van de concurrentie en wil zich nu laten zien op het trainingsveld en tijdens invalbeurten.

Een basisplaats is uiteindelijk wel het doel voor De Jong, die tot nu toe in zes officiële wedstrijden in actie kwam voor de hoofdmacht van Ajax: "Ik heb wel het gevoel dat ik het de trainer moeilijk maak", gaat de middenvelder, die niet uit is op de rol van supersub, verder: "Ik hoop niet dat de trainer nu het gevoel krijgt dat ik de ideale invaller ben."

Vind jij dat Siem de Jong een basisplaats moet krijgen?

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
0
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
1
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
3
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
1
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
172

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties