Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik hoop niet dat ze bij PSV denken dat kampioensvorm er aan zit te komen'

Laatste update:

"Maar ik hoop niet dat ze daar nu denken dat de kampioensvorm er aan zit te komen", relativeert Willem van Hanegem in zijn column in het Algemeen Dagblad. Volgens de voormalig topvoetballer hadden de gasten uit Breda halverwege zomaar op voorsprong kunnen staan in het Philips Stadion en was het spel van PSV nog niet zo stabiel als van een topploeg verwacht mag worden. "Geeft niet, het is de tweede wedstrijd pas, maar ik houd er van om uitslagen op hun realisme te toetsen; die 6-1 was geflatteerd."

De Kromme hoopt dat Cocu's team dit seizoen echt gaat meedoen om de landstitel. "Ik verlang naar het dominante PSV van een aantal jaren geleden. Daar werd de hele Eredivisie beter van. Nu hebben we al jaren te maken met de dominantie van Ajax, maar die is helaas van een andere orde. Ze hebben ons al jaren niet meer versteld doen staan met magistraal voetbal. Alleen heel af en toe in de Champions League. Dat soort tegenstand verdienen ze ook van een club als PSV, of Feyenoord, AZ en FC Twente."

-
Denk je dat PSV dit seizoen landskampioen wordt?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties