Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik hoop op een droomseizoen, ben klaar om het verschil te maken bij Ajax'

Laatste update:

Ajax betaalde een afkoopsom van vijf miljoen euro voor Conceição, die in Portugal beschikte over een doorlopend contract tot medio 2023. Het betekent voor de negentienjarige aanvaller veel dat de Amsterdammers de interesse in hem concreet maakten. "Het is een club die mooi wil spelen en een show wil geven. Daar identificeer ik me mee. k speel graag één op één. Ik hoop dit mee te brengen en te verbeteren waar ik niet goed in ben om mijn teamgenoten te helpen verschillende titels te veroveren."

Conceição, die bij FC Porto toont in zijn eerste interview met het clubkanaal aan voldoende ambities te hebben. "Ik verwacht de ploeg zoveel mogelijk te kunnen helpen. Doelpunten, assists geven. Ik ben heel ambitieus. Ik hoop meteen op een droomseizoen en het seizoen daarna net zo goed of nog beter. Ik ben klaar om het verschil te maken bij Ajax."

De Portugese jongeling moet bij Ajax de concurrentie aangaan met Antony. Juist Antony zorgde ervoor dat Conceição zich direct op zijn plek voelde in Amsterdam. "Hij heeft me heel veel geholpen. Sinds ik aankwam heeft Antony steeds gecheckt of alles goed was, of ik hulp nodig had. We spreken dezelfde taal, dus dat helpt. Als voetballiefhebber volg ik Antony al sinds hij bij Ajax zit en ik weet dat hij een grote speler is. Ik hoop veel van hem te leren, hij is een goed voorbeeld voor me", aldus Conceição.

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
10
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties