Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik hoop over een paar jaar bij de allerbesten te horen'

Laatste update:

"Hij is op weg om dat te worden. Hij zal beter worden dan Roberto Carlos", liet de verdediger van Espanyol zondag weten aan Marca. Dat is precies het doel dat ook de 24-jarige Alba zelf nastreeft, al heeft de vleugelverdediger van de Catalaanse grootmacht geduld. "Tegen de tijd dat ik een punt achter mijn carrière zet wil ik tot de beste voetballers van de wereld behoren", vertelt Alba in de Spaanse media.

"Ik voel me gevleid door de lovende woorden die ik te horen krijg over mijn spel, maar ik besteed er niet te veel aandacht aan", blijft de linksback nuchter. "Want als ik een keer een mindere wedstrijd speel hoor ik weer het tegenovergestelde en krijg ik een hoop kritiek te verwerken. Ik hoop dat ik me als voetballer kan blijven ontwikkelen en dat ik over een paar jaar genoemd word als een van de beste spelers van de wereld."

Vind je Jordi Alba de beste linksback ter wereld?

Meer nieuws

Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
16
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
4
Wesley Sneijder overtuigt KNVB en loopt vanaf komend seizoen mee bij club
14
Sergio Ramos voert serieuze gesprekken en lijkt deze zomer stap te maken
4
Overtuigend NAC Breda bezorgt Roda JC nieuwe dreun in duel met 2 prachtgoals
13
Bram van Polen verschijnt op foto en vervolgt carrière bij nieuwe club
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties