Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik hoorde dat Ziyech hen 'clowns' vindt, dat is precies wat ze zijn'

Laatste update:

Van Hanegem begint door een vergelijking te maken met de vermeende interesse van topclubs in Memphis Depay en Donny van de Beek. "Begrijp me niet verkeerd: ik vond Depay in Oranje ook een paar keer aardig spelen en Van de Beek is een prima speler. Maar ik zie in Europa nog wel een paar Memphissen en Van de Beeks rondlopen. Van Ziyech zie ik er bijna maar één."

Volgens de oud-voetballer hoort Ziyech aan het einde van het kalenderjaar tot de beste spelers van 2019 in Europa. "Deze speler kan in de absolute top mee, geen twijfel mogelijk. En het gezeur dat er vervolgens een heel elftal in zijn dienst moet spelen: kijk de wedstrijd tegen FC Twente nog even terug en zie wie daar in de slotfase eerst aan de rechterkant achterin een bal veroverde en in de blessuretijd aan de linkerkant hetzelfde deed."

Van Hanegem heeft meegekregen dat Ziyech veel lof heeft gekregen voor de wijze waarop hij is omgesprongen met de jongen die tijdens het Champions League-duel met Lille OSC (0-2 zege) het veld inrende. "Ontroerend om te zien, maar dat mag toch nooit de reden zijn voor mensen om hem nu wél een topspeler te vinden? Dat idee krijg ik steeds meer. Ik hoorde van iemand die het kan weten dat Ziyech dergelijke mensen 'clowns' vindt. Dat is precies wat ze zijn."

Ben jij het eens met Willem van Hanegem?

Meer nieuws

Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
'Ajax moet vrezen: Premier League-subtopper probeert Farioli-deal te kapen'
34
Xavi Simons grijpt hoofdrol in wonderlijk penaltymoment bij laatste Leipzig-duel
4
Union Berlin blijft dankzij hele late goal in de Bundesliga; FC Köln degradeert
8
Bayern München verliest plek 2 na blunder Neuer; pijnlijke invalbeurt Weghorst
20
Reus schittert in laatste thuisduel voor Dortmund; ook Malen en Maatsen scoren
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties