Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik houd er niet van te janken, maar het gaat niet zoals zou moeten'

Laatste update:

Liverpool is ver verwijderd van de topklassering uit het vorige seizoen en staat op dit moment slechts elfde. Uit de laatste drie competitiewedstrijden haalde de club maar één punt en zondag wacht een uitwedstrijd tegen Crystal Palace. Het is nog maar de vraag of de club die wedstrijd zal winnen, want iedere tegenstander lijkt dit seizoen een serieuze bedreiging te vormen voor Rodgers en de zijnen.

"Dit onze grootste beproeving tot dusver, absoluut. Daar hoeven we niet omheen te draaien. Ik houd er niet van te janken, te zeuren of naar excuses te zoeken. We hebben te maken gehad met de integratie van flink wat nieuwe namen: het moge duidelijk zijn dat het nu niet loopt zoals zou moeten. Daar hoeft geen twijfel over te bestaan. Maar die uitdaging moeten we met beide handen aanpakken", vindt Rodgers.

"We hebben het best moeilijk, nu. Maar dat kan je sterker maken als je er uiteindelijk aan de andere kant weer uitkomt. We moeten ons nu hergroeperen", voorziet de Noord-Ierse trainer. Deze week kreeg hij het dramatische nieuws dat Daniel Sturridge wéér aan de kant staat met een dijbeenblessure. De spits speelde zijn laatste wedstrijd voor zijn club op 31 augustus: een paar dagen daarna velde een dijbeenblessure hem tijdens een oefensessie bij de nationale ploeg van Engeland.

Hij zou enkele weken afzijdig zijn, maar keerde iets te vroeg terug op de training en viel terug in zijn herstel. De laatste twee weken trainde de Engelse aanvaller weer mee, overigens zonder direct uitzicht te hebben op een moment van terugkeer. Deze week bleek dat Sturridge opnieuw serieuze klachten heeft: die liep hij dinsdag op tijdens de training. De aanvaller, vorig seizoen goed voor 22 goals in de competitie, keert pas rond de jaarwisseling weer terug in het elftal.

Op welke plek eindigt Liverpool dit seizoen in de competitie?

Meer nieuws

ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
0
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
16
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties