Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik kan Balotelli het nummer van onze technisch directeur doorsturen'

Laatste update:

"Napoli, wow wat een doelpunt", zo liet Balotelli weten na de snelle openingstreffer van Piotr Zielinski. En daarna verstuurde hij een tweet met: 'De voetballers van Napoli? Maaaammaaaa mia." De media in Italië legden al snel een link tussen Balotelli en Napoli: de club uit Napels is immers op zoek naar een spits en de dochter van de Italiaans international is woonachtig in Napels. Balotelli was tot dusver dit seizoen goed voor zeven treffers in negen officiële ontmoetingen van Nice, de koploper van de Ligue 1.

Sarri werd na afloop van de overwinning met de tweets van Balotelli geconfronteerd. "Het hangt van Mario af. Het is mooi wonen in Nice, maar dat geldt ook voor Napels." De oefenmeester vindt dat Balotelli bij zijn speelwijze past. "Hij past bij elke speelwijze. Als hij niet slaagt, is het zijn schuld. Ik ga niet over transfers, maar ik kan Balotelli het nummer van technisch directeur Cristiano Giuntoli doorsturen."

Denk jij dat Mario Balotelli bij Napoli zou passen?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
12
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
57
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties