Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik kan het niet vaak genoeg zeggen; kampioen word je niet in april of mei'

Laatste update:

"Het is snel gegaan. Feyenoord heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Het voelt als een kleine familie", zegt Jørgensen in gesprek met Voetbal International. Naast een lading doelpunten was de Deense spits ook al twaalf keer aangever. "Iedereen dekt elkaar en is er voor elkaar. De focus is enorm. Tegelijkertijd maken we elkaar ook voortdurend belachelijk."

Voor Feyenoord staat zaterdag de relatief makkelijke thuiswedstrijd tegen Willem II op het programma. Toch wil Jørgensen de Tilburgers absoluut niet onderschatten. "Het is koud, het veld kan hard zijn. In de uitwedstrijd hebben we ook moeten vechten voor een resultaat. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen; kampioen word je niet in april of mei. Om in die positie te komen moet je de wedstrijden in de wintermaanden winnen. Nu en in februari komt het erop aan."

Ondanks dat Jørgsen uitstekende cijfers kan overleggen, is hij nog niet helemaal tevreden. De Deen vindt dat hij vorige week in het uitduel tegen Roda JC eerder had moeten scoren. "Ik moet sowieso zorgen dat ik consistenter word en beter aanspeelbaar voor mijn medespelers", stelt Jørgensen, die iedere thuiswedstrijd geniet van de entourage in De Kuip. "Er zitten elke week dik veertigduizend mensen, die ons ongelooflijk steunen. Dat is heerlijk spelen."

Wie wordt kampioen van de Eredivisie?

Meer nieuws

Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
6
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
0
Lang kijkt recht in camera, laat zijn tanden zien en waarschuwt Feyenoord
17
Footy Headlines lekt derde tenue Ajax voor komend seizoen
8
Liveblog huldiging PSV: Mislintat wordt geëerd door supporter van PSV
26
Valentijn Driessen: 'PSV moet helemaal niet willen dat hij terugkeert'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties