Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik kan me Manchester United niet voorstellen zonder Ferguson'

Laatste update:

De centrale verdediger werd in 2002 voor ongeveer veertig miljoen euro van Leeds United overgenomen. Desondanks is hij het transfergeld goed waard geweest, gezien zijn vaste plek in de selectie van de afgelopen jaren. Dat is mede te danken aan Ferguson, die de Engelsman heeft weten te trainen tot één van de beste centrale verdedigers van Engeland.

Er wordt al jaren gespeculeerd over de toekomst van Ferguson, die weer een jaartje ouder is geworden. Een pensioen lijkt niet ver weg, al wil Ferdinand daar nog niet aan denken. "Ik kan me Manchester United niet voorstelen zonder Ferguson, the boss. Ik ben erg gesteld op zijn werkwijze en blijf dan ook hopen op een lang verblijf. Ik zou het geweldig vinden als hij langer blijft dan ik", gaf Ferdinand toe in de Jakarta Globe.

Al jaren wordt er met namen gestrooid van mogelijke opvolgers van de legendarische Schot. Ferdinand is er echter van overtuigd dat niemand zo snel in de voetsporen zou kunnen treden van de huidige manager. "Ik denk dat manager worden van Manchester United veruit de moeilijkste baan is als Ferguson zich uiteindelijk terugtrekt. Qua namen heb ik echt geen idee. Maar diegene die het stokje over gaat nemen, gaat het zwaar krijgen."

Sir Alex Ferguson blijft nog:

Meer nieuws

Voetbalpraat compleet eensgezind over wie er afvallen bij Nederlands elftal
12
Koeman begint aan voorbereiding Nederlands elftal met slechts vijftien spelers
2
De EK-selectie van België: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
18
Oud-ploeggenoot Kenneth Perez is lovend over Priske: 'Goede keus van Feyenoord'
27
Gemeente legt FC Utrecht 'unieke' straf op na 'enorme geweldsuitbarsting'
54
Drastische aanpak voetbalfans op komst: Frank Paauw is de nieuwe voorzitter KNVB
91

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties