Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik kan me niet herinneren dat ik zo naar de 'Invincibles' van Arsenal keek'

Laatste update:

Petit plaatst het huidige Liverpool zelfs boven de Invincibles van Arsenal uit het seizoen 2003/04. De ploeg van toenmalig manager Arsène Wenger sloot die jaargang af zonder maar één verliesbeurt. "Ik heb heel veel respect voor mijn oude ploeggenoten, maar als ik dat dan vergelijk met wat Liverpool heeft gepresteerd in de laatste twee jaar", aldus Petit, tussen 1997 en 2000 actief voor Arsenal, in gesprek met de Daily Mirror. "Ze krijgen meer aandacht omdat ze de Champions League hebben gewonnen, maar ze zijn al twee tot drie jaar ontzettend goed bezig."

Meer: ‘Feyenoord raakt naast Slot en Hulshoff nog een staflid kwijt aan Liverpool’ | Liverpool-icoon zet vraagtekens bij komst Arne Slot: ‘Tijden zijn veranderd’

"Het is erg knap wat Liverpool laat zien", vervolgt Petit zijn lofzang op the Reds. "Het is echt een zeldzaamheid dat een ploeg zoveel wedstrijden wint en zo dominant is, tegen wie ze ook spelen." Een vergelijking met het Arsenal van zestien jaar geleden volgt. "Ze gaan allebei de geschiedenis in als geweldige elftallen, maar het huidige Liverpool heeft in mijn optiek echt iets speciaals. Ik kan moeilijk omschrijven wat ik voel als ik naar Liverpool kijk. Maar ik kan me niet herinneren dat ik op dezelfde manier naar de Invincibles van Arsenal keek. Liverpool heeft zonder twijfel meer indruk op me gemaakt."

Petit weet dat de complimenten richting Liverpool waarschijnlijk niet goed zullen worden ontvangen door de supporters van Arsenal. "Maar ik moet eerlijk zijn", zo benadrukt hij. "Kijk maar eens naar dit Liverpool. De motivatie, de intensiteit, de getalenteerde spelers. Dit team is echt uniek." Liverpool heeft nog maar twee overwinningen nodig om de eerste landstitel sinds 1990 te veroveren. Vanwege de coronacrisis is het echter nog maar de vraag wanneer het seizoen weer wordt hervat en wat er gaat gebeuren met de resterende speelronden.

Wat vind jij het beste elftal?

Meer nieuws

De Telegraaf: Geertruida 'wil dolgraag naar Liverpool' en staat ook op de radar
12
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
17
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
9
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
7
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties