Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik kan zeggen dat ik dit had zien aankomen, maar dat is niet zo'

Laatste update:

Technisch directeur Martin van Geel is verrast door alle stappen die Pellè nu zet. "Ik zal je heel eerlijk zeggen: op het moment dat wij Graziano aantrokken, hadden we dit niet durven dromen", zegt hij in gesprek met Voetbal International. "Dat het hem nu zo goed vergaat is echt fantastisch voor Graziano en maakt ons bij Feyenoord trots. Ik ga mezelf niet op de borst kloppen door te stellen dat ik dit allemaal wel aan had zien komen, want dat is gewoon niet zo. Graziano heeft alle verwachtingen overtroffen. Ik denk ook die van hemzelf."

Van Geel verkocht Pellè voor negen miljoen euro aan Southampton en bedong bovendien een percentage van een doorverkoop. Van Geel ziet het nog wel gebeuren dat de Italiaan nog een keer een volgende stap maakt, ook al is hij al 29 jaar oud: de technisch directeur van Feyenoord denkt dat Pellè nog wel eens als pinchhitter bij een Europese topclub terecht kan komen.

Denk je dat Graziano Pellè nog hogerop kan?

Meer nieuws

Ook vertrek van steunpilaar Olivier Boscagli dreigt: 'PSV kan moeilijk nee zegge
6
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kieft adviseert Ajax te verkopen: 'Je hebt niks aan zo'n gozer, weg ermee'
6
Kritiek op Memphis na post over ballenmeisje: 'Kan iemand haar Insta sturen?'
15
Basisspeler van PSV zinspeelt op vertrek: 'Fantastisch om het zo af te sluiten'
13
Kraay jr. weet wie Joey Veerman moet opvolgen bij PSV: 'Heel gewaagd, maar...'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties