Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik ken geen enkele speler die zoveel geld inleverde voor een nieuwe club'

Laatste update:

De Daily Mirror bericht zaterdag dat de 34-voudig international van Senegal op jaarbasis een kleine zeven ton in heeft laten lopen om de transfer van Lokomotiv Moskou naar Hull City mogelijk te maken. Per week verdient hij nu ruim 15.000 euro minder. "Hij verdiende een fortuin in Rusland en hij heeft honderdduizenden ponden laten lopen om hier te komen. Om eerlijk te zijn ken ik geen speler die ooit meer heeft ingeleverd op zijn salaris", zegt manager Steve Bruce.

Het toont volgens hem aan hoe graag N'Doye naar Engeland wilde komen. "Hij verdient credits voor het feit dat hij het voetbal heeft verkozen boven het geld. De sport is zijn prioriteit." Bruce is daarnaast tevreden met de verrichtingen van de aanvaller, die in zijn eerste drie optredens voor the Tigers al twee keer scoorde. "Hij heeft zich onmiddellijk aangepast. Hij had zich geen betere start kunnen wensen."

Meer nieuws

Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
1
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
5
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10
Bayern München komt in zoektocht naar opvolger Tuchel uit in Premier League
23
Live meepraten in de Serie A: Bologna - Juventus
8
Tweevoudig Oranje-international kan debuteren voor Curaçao na oproep Advocaat
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties