Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik ken Hoeness goed en Mark staat er bij Bayern nog altijd geweldig goed op'

Laatste update:

Van Bommel werd in de zomer van 2018 aangesteld als hoofdtrainer als opvolger van Phillip Cocu. "Dat het hem uiteindelijk niet is gelukt bij PSV, vind ik wel logisch", aldus Lerby in De Telegraaf. "Als je als Nederlandse topclub veel belangrijke spelers verkoopt, zou je de coach de tijd moeten geven om met een aantal aankopen weer een winnend elftal te bouwen. Maar die tijd is er niet. Met Luuk de Jong, Hirving Lozano en Angelino heeft PSV nogal wat ingeleverd, zeg."

Lerby voorspelt Van Bommel een grote toekomst als trainer. "Ik heb altijd gedacht dat Mark van Bommel voorbestemd was om trainer van Bayern München te worden. Dat kan nog steeds, maar als het gebeurt, zal het via een kleine omweg zijn. Ik ben ervan overtuigd dat Mark zich kan ontwikkelen tot een heel goede trainer", aldus de oud-voetballer. "Ik ken Uli Hoeness goed en Mark staat er bij FC Bayern nog altijd geweldig goed op. Hij is aanvoerder geweest en een echte winnaar. Daarom ben ik er zeker van dat hij echt wel terugkomt. Vooral ook, omdat hij in Eindhoven erg veel zal hebben geleerd. Er is ook niks aan de hand, want iedere trainer wordt aangesteld om uiteindelijk te worden ontslagen."

Van Bommel raakte dit seizoen met PSV steeds verder achterop. De clubleiding besloot hem na de uitwedstrijd tegen Feyenoord te ontslaan. "Ik vond het - ondanks de verkoop van die bepalende jongens - raar dat het zo uit Marks handen glipte. Op een gegeven moment had PSV zo veel verliespunten en het publiek werd zó onrustig dat een ontslag dan bijna niet meer is tegen te houden. Dat het onder Ernest Faber eerst nog slechter ging, verbaasde me niet. Dat zie je wel vaker."

Verwacht jij dat Mark van Bommel ooit trainer wordt van Bayern München?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling PSV: Luuk de Jong op jacht naar topscorerstitel
4
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties