Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik kijk naar de topcompetities, een stap in die richting heeft mijn voorkeur'

Laatste update:

"Ik ben op een leeftijd dat ik absoluut wil en ook moet gaan spelen", aldus Maher in gesprek met Voetbal International. "Daarom moet de keuze die ik nu maak goed zijn. Ik heb het naar mijn zin gehad in Turkije. Zij speelden Europa League, dat was voor mij een voorwaarde. Belangrijk was dat ik veel minuten heb gemaakt."

Maher heeft nog niet uitvoerig gesproken met trainer Phillip Cocu over zijn rol komend seizoen. Het is de vraag hoeveel speeltijd voor hem in het verschiet ligt bij PSV. "Dat weet ik niet, zou je aan de trainer moeten vragen", antwoordt Maher, wiens contract medio 2018 afloopt. "Uiteindelijk beslis ik en niemand anders waar mijn toekomst ligt. Ik kijk eerst naar de topcompetities, een stap in die richting heeft mijn voorkeur. Lukt dat niet, dan zullen we verder moeten kijken. Ik ben nog jong."

Maher heeft in zijn eerste twee seizoenen bij PSV veel gespeeld, is twee keer kampioen geworden en heeft tevens tweemaal de Johan Cruijff Schaal gewonnen. "Maar daar praat niemand over", aldus de ex-speler van AZ. "Daarna is het wel minder geworden. Dat heeft met bepaalde factoren te maken, daar wil ik niets over zeggen. De dingen lopen toch zoals ze moeten lopen. Ik weet wat ik kan en ik ben nog altijd heel ambitieus."

Is Adam Maher goed genoeg voor een topcompetitie?

Meer nieuws

Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
9
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
5
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
23
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
29
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
23
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties