Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik kijk nog niet zo ver vooruit, maar er is meer dan alleen Ajax'

Laatste update:

Vorig seizoen kwam hij tot zestien optredens in de Eredivisie. Zelden speelde De Sa echter een hele wedstrijd. Voor hem is het dan ook vooral zaak om coach Jurgen Streppel te overtuigen van zijn meerwaarde. Wat daarna komt, houdt de ex-jeugdinternational niet zo bezig. "Ik kijk nog niet zo ver vooruit, maar er is meer dan alleen Ajax", zegt hij. "Daar staar ik me niet blind op. We zullen wel zien."

De Sa is afkomstig uit de jeugdopleiding van Ajax, waar hij eind 2011 zijn debuut maakte in een duel om de KNVB Beker. Een jaar later volgde zijn competitiedebuut. Echt doorbreken deed de jongeling echter nooit in Amsterdam, en het is de vraag of dat nog gaat gebeuren. Na het komende seizoen loopt zijn contract in de hoofdstad namelijk af. Willem II heeft geen optie tot koop op de speler bedongen.

Gaat Lesly de Sa slagen bij Willem II?

Meer nieuws

Zeker twee spelers van Olympique Marseille beschoten; allebei ongedeerd
7
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Franse politiek is woest: Ligue 1-speler plakt logo af met tape en moet vrezen
0
VZ Kort: Fagioli keert na schorsing van 7 maanden terug in selectie Juventus
77
Ajax Vrouwen verslaat Fortuna Sittard en wint zesde TOTO KNVB Beker
6
Klopp flikt in laatste persconferentie als Liverpool-coach nog één geinig trucje
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties