Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik kon er vele malen meer verdienen dan bij Ajax, maar ik bleef toch'

Laatste update:

Reeds op de jonge leeftijd werd Blind benaderd vanuit Londen. "Ik maakte deel uit van de Ajax-opleiding en kwam op een dag thuis van school. Mijn vader en moeder zeiden tegen me: Arsenal heeft vandaag gebeld, ze willen je graag hebben. Ik dacht dat ze een geintje maakten. Het was mijn absolute droom het als speler te maken bij Ajax, maar we zijn wel een kijkje gaan nemen bij Arsenal", haalt Blind op in de Daily Mirror.

"We zijn er een dag geweest, het was super. Ze boden aan alles uit te zoeken en op te lossen qua school, zodat ik mijn diploma zou kunnen halen. Ze boden me ook een ongelooflijk contract aan, zeker voor iemand van mijn leeftijd. Ik kon er vele malen meer verdienen dan bij Ajax, dat me rond die tijd ook een aanbieding deed. Mijn vader liet de beslissing aan mij en ik bleef toch bij Ajax", blikt Blind nu terug in de Britse krant.

Blind erkent dat hij destijds een flinke som geld liet liggen en hij zegt dat hij begrijpt waarom sommige voetballers en hun families wel 'ja' zeggen. "Ik kon nee zeggen, mede doordat ik het geluk had dat ik thuis alles al had. De tweede reden was dat ik stiekem in de voetsporen van mijn vader Danny wilde treden. Die was aanvoerder van Ajax geweest en won iedere prijs op aarde met de club", zegt Blind junior trots. Hij kreeg later wel even spijt van zijn beslissing om Arsenal de deur te wijzen.

Martin Jol stuurde hem in het seizoen 2009/10 op huurbasis naar FC Groningen en gaf Blind geen kans. "Toen maalde het wel even door mijn hoofd: had ik maar 'ja' gezegd tegen Arsenal. Dan zou ik wekelijks in Londen spelen in plaats van hier als geleende speler rond te lopen. Ik was zo blij toen ik hoorde dat Jol weg was. Een week later nam Frank de Boer het over en hij zette me meteen in de basiself. Ik was zijn nieuwe linksback", aldus Blind, die uiteindelijk uitgroeide tot een van de dragende spelers bij Ajax en dus zijn grote transfer verdiende.

Daley Blind had ook goed in de speelwijze van Arsenal gepast

Meer nieuws

VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
19
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
8
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
6
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
7
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
52

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties